MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
04

SSM – Info om det första kvalet

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Årets första kval till Sveriges Starkaste Man (Skånes Starkaste Man 2022) hålls i Sjöbo den 2 juli kl. 11:00.

Som vanligt är det sju tuffa grenar som ska avverkas på grusunderlag. Nytt för i år är att arrangörerna har med grenar där atleterna har möjlighet att få en pengabonus om de slår det svenska rekordet. Om en atlet tar det svenska rekordet i enhandshantel (Dumbbell for max), vilket i dagsläget ligger på 120,5 kg, så vinner man 10.000:- extra. Grenen Silver dollar deadlift genererar 5000:- till vinnaren, och om man slår Jörgen Ljungbergs svenska rekord på 460 kg får man 15.000:-. Samtliga grenar blir offentliga framöver.

Om ni vill vara med i tävlingen har ni till den 2 juni på er att anmäla er.

Anmälan kostar 500: – och görs via Swish till Mårten Persson på 0705–470599 med texten: SSM2022 (och sitt namn). Anmälan är bindande (ingen återbetalning om inte tävlingen måste ställas in pågrund av ytterligare restriktioner).
Finalister från 2021 erhåller även hotellövernattning.

Skicka även mail till Skanesstarkasteman2022@outlook.com.
Ämne: SSM#1, 2022
Namn: Ange storlek på T-shirt och Shorts.
Bankett anordnas efter kvalet till självkostnadspris.
Ingår för tävlande topp-10.

Share

Leave a Reply


*


Translate