MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Han har vunnit OS-guld, fyra VM-guld, två EM-guld och fler SM-guld än han har både fingrar och tår. Han har dessutom fått Bragdguldet, Jerringpriset, Victoriastipendiet och medalj från kungen. Utöver det har han vunnit TV-programet På Spåret – två gånger, och nu kan han lägga till en medverkan i MAXstyrka Radio till sitt CV.

Vi pratar om hans galna träningar, om nackdelen med att operera bort blindtarmen för att bli lättare, om varför hans pappa inte spelade in hans guldhopp från OS i Aten 2004 och om han hade bytt sitt OS-guld mot att ha hoppat högre än Patrik Sjöberg.

Dessutom testar vi hans idrottskunskaper i ett svinsvårt quiz.

00:01 – Avsnittet börjar

1:31:03 – Avsnittet slutar

RSS: http://maxstyrka.libsyn.com/rss

Ladda ner avsnittet.

Share

Leave a Reply


*


Translate