MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Alla som har följt MAXstyrka genom året har sett att jag titt som tätt har lagt upp tester och nyheter om träningsprodukter, oftast hörlurar ämnade att träna med. Recensionerna har varit uppskattade, och jag har känt att det vore kul att skriva om annan teknik som inte har med träning och styrka att göra såsom mobiltelefoner, högtalare, datorer, EUC och andra roliga techprodukter. Därför har jag under en längre tid jobbat med det som skulle komma att bli Techsajten.se. Där kommer jag lägga upp technyheter, artiklar, tester och tävlingar.

Det här innebär egentligen ingenting för MAXstyrka. Jag kommer fortsätta bevaka strongman och kraftsport i Sverige, vi kommer fortsätta släppa podcastavsnitt i MAXstyrka Radio och vi kommer fortsätta arrangera MAX Grip Challenge m.m. Dessutom kommer jag fortsätta testa och recensera träningsprodukter här. Om ni vill stötta mig får ni gärna gå in och gilla och följ Techsajten på Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Stort tack!

Share

Leave a Reply


*


Translate