MAXstyrka

Allt inom kraftsport

MAX Grip Challenge firar i år tvåsiffrigt! Den första upplagan hölls redan 2011 och sedan dess har tävlingen varit ett återkommande event i samband med Fitnessfestivalen. De senaste två åren har en viss pandemi förhindrat att tävlingen ha kunnat genomföras, men i år är vi tillbaka med den tionde upplagan av Sveriges mest anrika grepptävling!

I år kör vi all in med en helt ny greppgren som aldrig tidigare har figurerat i en grepptävling och som vi har valt att kalla för MAXstyrka GripTrap. Deltagarna ska med två roterande och kullagrade handtag på 60 mm (Arne Perssons Brutalizer 6000) lyfta en öppen trapbar. Den som lyfter mest vikt vinner. Domare är träningsgurun Arne Persson. Även i år kommer vi köra både en dam- och en herrklass, och fina priser utlovas. Ingångsvikterna i både dam- och herrklassen sätts närmre inpå tävlingen.

Nytt för i år är att tävlingen körs på Exposcenen. Tävlingen kommer hållas under lördagen den 3 december för att maximera publikantalet. Det är såklart gratis att vara med (man måste dock betala inträdet till Fitnessfestivalen).

Om ni vill vara med i tävlingen kan ni skicka ett mail med namn och ålder till info@maxstyrka.se. Märk mailet “Anmälan till MAX Grip Challenge 2022”. Det kommer också finnas möjlighet att anmäla sig på plats, men då krävs det att man är där i god tid innan tävlingsstart.

Om ni är ett företag som vill sponsra tävlingen och få exponering både på scenen, på MAXstyrka.se och i MAXstyrka Radio kan ni skicka ett mail till info@maxstyrka.se. Märk då mailet med “Sponsring av MAX Grip Challenge 2022”.

Share

Leave a Reply


*


Translate