MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
09

SSM – Anmäl er till SSM 2023 u90

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Hej!

Från och med idag 9/5 till 9/7 går det bra och anmäla sig till SSM U90 som kommer ta plats i Falkenberg 5/8. För att anmäla sig så swishar ni anmälningsavgiften på 450kr till mig Niklas Larsson på telefonnummer 0760199413. I denna anmälan ska ni skriva ert namn om ni swishar från annat nummer och storlek på T-shirt. Vill ni betala anmälningsavgiften på något annat sätt så hör gärna av er till mig på ovan nummer eller skriv till styrgrupp90@gmail.com så löser vi det.

Det blir således bara en tävling i år med 3 kvalgrenar under förmiddagen där topp 10 kommer få mötas i 5 finalgrenar lite senare under dagen.

Kval- och finalgrenar kommer att presenteras 8 veckor innan tävling. Information om invägning och annat kommer när grenarna släpps.

Nytt för i år är att det blir prispengar för alla som hamnar på podiet och goodiebags och annat till alla tävlande. Vi arrangörer, Roy och Niklas, har som ambition att göra detta årets upplaga av SSM U90 ännu bättre än förra året.

Ser fram emot att se och träffa alla tävlande i augusti.

Mvh Niklas Larsson – Styrgrupp u90

Share

Leave a Reply


*


Translate