MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Vad gör man om man har några timmar till förfogande med en av Sveriges främsta experter när det kommer till träning och hälsa? Jo, man mjölkar honom såklart på så mycket fakta som bara möjligt! Jacob Gudiol är flerfaldigt prisbelönad och har bland annat fått pris som Årets Folkbildare. Han är ett flitigt inslag i Nyhetsmorgon i TV4 samt syns ofta i diverse olika sammanhang på nätet. I det här avsnittet av MAXstyrka Radio går vi igenom ett 40-tal oika myter, produkter och levnadssätt – allt från isbad och Red light therapy till gurkmeja och akupunktur – för att du ska få veta vad som funkar och vad som är hittepå. Det är det längsta avsnittet hittills i MAXstyrka Radios historia, men också ett väldigt trevligt och informativt avsnitt, om vi får säga det själva.

Om ni vill kontakta oss: info@maxstyrka.se.

00:01 – Avsnittet börjar

2:46:03 – Avsnittet slutar

RSS: http://maxstyrka.libsyn.com/rss

Ladda ner avsnittet.

 

Share

Leave a Reply


*


Translate