9 svar

 1. Hanna
  25 oktober, 2010

  Skulle jossan va en av dom bästa strongwomen tävlande? Behöver man inte tävla för att kvala in i den kategorin? Mig vetligen har hon enbart gjort 1 tävling i strongwomen… Visst hon van men motståndet var långt i från toppskicktet!! Hon har aldrig mött varken Anna Rosen eller Anki Öberg som är dom bästa i Sverige och bland dom bästa i världen!! Man kan ju fråga sig varför hon inte har mött dom……
  Visst ingen kan ta ifrån jossan att hon är djävulskt stark och jag är djupt imponerad av hennes styrka men att kalla henne en av dom bästa strongwomen är ett hån mot dom som faktiskt tävlar och sliter varje dag för sina titlar!

  Svara

  • Andreas Johansson
   25 oktober, 2010

   Jag har aldrig påstått att hon är den bästa i Sverige. Sverige har, som du sa, både Anna Rosén och Anki Öberg, och självklart är de de absolut främsta när det kommer till strongwomen i Sverige (och även världen).
   Att hävda att hon är en av de bästa i strongwoman när hon faktiskt har vunnit en tävling tycker jag inte kan anses som ett hån. Visst, Jossans meriter i strongwoman går inte att jämföras med varken Annas eller Ankis, men jag är ganska övertygad om att hon hade kommit runt top-5 i Sverige om hon hade tävlat i ett SM. Med andra ord, en av de bästa.

   Svara

 2. Hanna
  25 oktober, 2010

  Men vad man gör på träning är inte samma sak som man gör på tävling… Krävs inte bara muskelstyrka för att kunna lyckas som tävlande… Med en tävling i bakfikan kan jag tycka att det är väldigt starka ord att använda när man presenterar en person. Jag kan gott och väl hålla med dig om att hon ligger i den absoluta toppen om hon skulle ställa upp och tävla rent styrkemässigt. Men som sagt tävling och träning är inte samma sak. Kan jag säga att jag är en duktig styrkelyftare bara för att jag är stark på gymmet?

  Svara

  • Andreas Johansson
   25 oktober, 2010

   Du har rätt i att man måste visa vad man kan på tävling för att man ska kunna hävda att man är riktigt bra i det, men Jossan har som sagt en vinst i strongwoman, och den tävlingen gjorde hon ruskigt bra. Jag är övertygad om att få svenskar hade gjort det lika bra.

   Svara

 3. Hanna
  5 november, 2010

  Haha tänk att jossan har blivit sjuk nu strax innan EM… Varför blir man inte förvånad?? Kanske för att det sker inför varje större tävling… Då har hon ju redan fått uppmärksamheten så då behöver man ju inte “bevisa” något.. För då har man ju i princip meriten ändå…eller??!!

  Svara

  • Andreas Johansson
   5 november, 2010

   Och du tror att hon medvetet gjorde så att hon blev sjuk? Att hon gjorde det med flit?

   Svara

 4. Therese
  7 november, 2010

  Jag är inte heller förvånad att även denna tävlingsgren skulle gå i stöpet ! Det verkar vara ett tyvärr genomgående mönster i hennes olika tävlingssatsningar… Jag reagerar också över att de som publicerar olika repotage om Jossan, inte kollar upp olika källfakta först. Att anta att någon skulle vara topp 5 är inte detsamma som att någon är topp 5! Det måste ju tyvärr kännas ganska pinsamt att gå ut vitt och brett i tex. Body eller på sin hemsida om diverse tävlingar och sedan blir det platt fall. Hon kan ju rimligtvis inte ha blivit sjuk inför alla andra tävlingar av olika slag, hon gått ut med att hon ska ställa upp i men aldrig genomfört?

  mvh.Therese

  Svara

  • Andreas Johansson
   8 november, 2010

   Jag känner inte henne privat, så jag kan inte uttala mig om hur hon tänker eller hur hon planerar sina tävlingar m.m. Jag tycker dock att låter konstigt att hävda att man ska tävla och sedan medvetet hoppa av. Jag menar, målet för en atlet är väl att ta medaljer?
   Du skriver att du reagerar över att man inte kollar upp källfakta innan man publicerar något om Jossan, och ändå skriver du helt utan några som helst belägg att hon rimligtvis medvetet ställer in sina tävlingar utan att vara sjuk…?

   Svara

 5. Pontus
  20 augusti, 2013

  Stark jädra brutta är det ändå 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Överst på sidan
mobil skrivbord