MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
17

Johannes Årsjö tävlar på fredag

Posted by MAXstyrka 0 Comment

I helgen är det dags för årets första tävling i Strongman Champions League 2011. Atleterna kommer tävla i Finland i tävlingen som heter Iceman II.

Johannes Årsjö kommer göra comeback efter sin olyckliga skada som han ådrog sig dagen innan Världens Starkaste Man 2010. Han kommer bl.a. att få möta titelinnehavaren i just Världens Starkaste Man, Zydrunas Savickas.

På fredagen börjar tävlingen och de tre första grenarna är Framewalk, Conan’s Circle och Sauna Barrell Loading. På lördagsmorgonen fortsätter tävlingen med Human Ski Lift, stocklyft och marklyft. På kvällen avslutas tävlingen med Truck Pull och Log House Carry.

Savickas vann tävlingen förra året.

Share

Leave a Reply


*


Translate