MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
22

Veckan som varit och film

Posted by Sebastian Davidsson 6 Comments

Nu känner jag att jag verkligen har kommit in i vardagen efter sommarens tävlingar vilket känns skönt. Mycket arbete på gården och en lugnare träningsperiod väntar den närmaste tiden. Och sen ska jag ju hinna med att vara brandman lite också 🙂

I veckan har det blivit 3 pass; mark, press och ben. Jag har bestämt mig för att bara göra 10-reppare några veckor nu och köra allt utan bälte. Denna veckan var det marklyft, bänkpress och frontböj som var basen.

Här kommer Davids sista film från Järnbäraren i år (de första 2 finns här):

Share

6 Responses so far.

 1. MAXstyrka skriver:

  Kör du utan dräkt då också?

 2. Pierre Sorensen skriver:

  Vad kör då på för vikter gentemot den vanliga träningen med 10repparna förresten, procentuelt?

  • Sebastian Davidsson skriver:

   I mark blev det 10:or på 220, i bänk 10:or på 120 och i frontböj 10:or på 130. Det är långt under vad jag brukar köra på men min kropp behöver en lättare period nu.

 3. Rickard skriver:

  Vore kul om du kunde logga vilka vikter du kör på i de olika övningarna när du är i gymmet.

  • Sebastian Davidsson skriver:

   Jag kan skriva lite vikter framöver, tack för synpunkten! Ovan kan du se lite vilka vikter jag körde på förra veckan.

Leave a Reply


*


Translate