MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
24

Det drar ihop sig!!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Efter träningslägret i Hedemora förra helgen så har jag jobbat, min första hela jobbvecka sen jag fick jobbet. Förutom på onsdag morgon då jag tog ledigt för att instruera armbrytning för några klasser på gymnasiet. Det gick bra och även om de flesta inte vågade prova så lyssnade de intresserat.

1467476_660141704017246_918364313_n

Men att jag skulle bli sjuk var inte så planerat. Inte alls lämpligt. Så jag har ligger i feber och förkylning hela helgen och mår dåligt både fysiskt för det gör ont överallt och kan knappt andas och psykiskt för att jag inte kan träna. Jag MÅSTE bli frisk innan torsdag för då åker jag ner till Göteborg efter jobbet. På fredagen ska jag gå supermatcher mot Elina Persson i Armwars Coming Talent. Det kommer bli jättekul och det kommer bli bäst av tre i både högern och vänstern. Under resten av helgen kommer Arm Wars hålla på under Fitnessfestivalen och många grymma och sevärda matcher kommer att gå av! Bland annat kommer Heidi Andersson för första gången delta. Det är även första gången Arm Wars är i Sverige och förhoppningsvis inte den sista.

På söndagen kommer jag dessutom ställa upp i MAX Grip Challenge. Det är åtta stycken som anmält sig i damklassen och jag hoppas att jag inte har allt för ont i armarna efter armbrytningen. Men tar jag det jag klarade att lyfta sist vi testade på klubben så är jag nöjd och jag gör det ju bara för skojs skull och för att det är MAXstyrkas egna tävling!

Share

Leave a Reply


*


Translate