MAXstyrka

Allt inom kraftsport

svettochetikettSvett och Etikett heter en ny serie i SVT. Programmet går ut på att Kalle Zackari Wahlström testar på olika sporter och gör en utmaning i varje program. Programmet kommer att börja sändas på SVT den 21 maj, men redan nu kan man se det på SVT Flow. Han har hittills testat på bodybuilding och yoga, och nästa vecka testar han på strongman. Kalles mål var att ställa upp i en strongmantävling (vilket blev Novemberlyftet), att klara alla ingångsvikter och att inte komma sist. För att lyckas med det hade han tagit hjälp av en coach, och coachen var ingen mindre än Sveriges starkaste man, Johannes Årsjö.

I oktober och november spelades programmet in. En tävlingsartikel från Novemberlyftet kan ni läsa här.

Novemberlyftet1 svettis

Share

Leave a Reply


*


Translate