MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
08

Uppvisning i lördags

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

I lördags var jag i Gnosjö där Gnosjö Idrottsförening GIF firade 90-årsjubileum med en mängd olika aktiviteter. Jag bidrog med att vara där och lyfta lite tunga saker och intervjuas. Uppvisningen var i halvtid under en fotbollsmatch så därför blev det bara en gren jag hann köra.

gif

Jag tog med ett par låga farmers-väskor som inte är jättetunga men tillräckligt tunga för att man måste dra runt 250 i mark för att lyfta dem, alltså är det få som klarar dem. Det var några som testade efteråt men ingen klarade lyfta båda samtidigt 🙂

gif3

Efter lite frågor så tog jag väskorna över knappt halva fotbollsplanen, runt 40 m. Det gick lättare än jag trodde så jag stannade upp vid henne som intervjuade mig och pratade lite med väskorna i handen 🙂

gif4

Många frågor blir det om Bonde söker fru, även på intervjun. För den som är intresserad av hur det gick där så kommer första avsnittet att sändas om drygt 2 veckor, den 24 september.

Bilderna är tagna av Jonas Eklund, en duktig fotograf. Tack Jonas!

Träningsmässigt har det inte gått så bra det sista, jag har något som strular i ländryggen. Jag har inte varit så noga med min skadeförebyggande träning de sista månaderna och det visar sig fort. Imorgon kväll blir det kiropraktor-besök och jag hoppas han kan rätta till det.

En rolig sak som har hänt mig är att jag nu sitter med i den styrgrupp som hjälper till att få Sveriges Starkaste Man och vägen dit rättvis. Stefan Ringdahl och jag ska nu hjälpas åt, och det känns jättekul att vara med att bidra till att göra sporten större!!!

För den som är intresserad av att arrangera ett kval till finalen nästa år så passa på nu. Detta är en jättechans att få tävla på hemmaplan. Även att det är mycket jobb är det helt klart värt det, är min erfarenhet efter att ha hållit kval i Gnosjö 2012-2013. Det är en mycket mäktig känsla att ha hemmastödet med sig när man tävlar!!! Mer info om hur man ansöker finns här.

Till sist kan jag också meddela att det är klart att finalen nästa år återigen kommer hållas på High Chaparral, och nästa år kommer tävlingen att bli ännu bättre och häftigare! Så får vi se om jag kommer vara med och kriga om pallplatserna 🙂

Share

Leave a Reply


*


Translate