MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
06

Vad har hänt sen sist

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Träningen har varit väldigt bristfällig den sista tiden, mycket på grund av strul i ländryggen som inte vill ge med sig. Så det har bara blivit något pass här och där. Nu ska jag lägga ännu mer fokus på bålträning och stretching så ska det ge med sig.

Det som händer annars är att jag på veckorna nu är i Skåne en tid då jag läser en befälskurs genom mitt jobb som brandman. Jag ska börja jobba som styrkeledare vilket är jätteskoj och utvecklande!!!

Och så har sista avsnittet i Bonde söker fru spelats in, uppföljningen. Hur det gick får man se på tv 4 på onsdagar i höst, jag är nämligen en av bönderna som kommer följas. Sista avsnittet kommer sändas strax innan jul. Här är brevutdelningen där jag fick mina brev:

I lördags var jag och dömde Sveriges Starkaste Kvinna som hölls i Kungsör. Det var skoj och jag blev mycket imponerad av de starka tjejerna! Vann gjorde Anki Öberg i den tunga klassen och Malou Bernström i klassen -70 kg. Träningskompisen Elisabeth “Bettan” Nilsson kom 2:a i -70 kg och hon gjorde en jättebra jämn tävling.

ssk2

Jag har förresten startat en gilla-sida på facebook, gå in och följ om du vill 🙂

Och så vill jag påminna om att ta chansen att arrangera ett kval till Sveriges Starkaste Man nästa år. Sista ansökan är 15 oktober, mer info finns här.

Till sist lite artiklar och intervjuer jag hittat nu när mediacirkusen dragit igång 🙂 Om mitt hjärtfel, om mina kostvanor och en radiointervju.

Share

Leave a Reply


*


Translate