MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
02

Alexander Fransson vann grepp-SM

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Anders “Bamse” Lindbladh arrangerade i helgen SM i greppstyrka. Fem grenar som testade greppet stod på schemat, och 20 handfasta atleter var på plats, däribland Danmarks näst starkaste man Nicolai Hansen som i vanlig ordning ville smiska upp svenskarna (Nicolai fick bara vara med i den öppna klassen då Danmark av uppenbara skäl inte tillhör Sverige).

Och visst fick svenskarna storstryk av den väldiga dansken. Två grensegrar blev det för Nicolai, och i resten av grenarna placerade han sig i topp-3.

Alexander Fransson har inte tävlat sedan finalen i SSM 2013 där han slet av bicepsfästet. Nu var han tillbaka, och han kom tvåa i totalen. Därmed vann han SM-guldet. Ola Nilsson tog silvret och Kalle Lane tog (något oväntat) bronspengen.

Nicolai kommer vara med i MAX Grip Challenge 2014 på Fitnessfestivalen för att försvara sin titel från förra året. Kommer du?

grepp-sm

topp-3-greppsm nicolai-greppsm

Share

Leave a Reply


*


Translate