MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
21

Bonus – MAXstyrka i Norrköping

Posted by MAXstyrka 2 Comments

MAXstyrka var som bekant på plats i Norrköping för att ta del av Giants Live Sweden. Vår monter var den överlägset mest besökta, och det stod konstant ett stort antal människor runt montern för att träffa Andreas och Jimmie från MAXstyrka Radio, träffa Kalle Lane och Anders “Bamse” Lindbladh och för att testa vad greppet höll för.

Vi lottade ut fina priser från Muskelygget.se till alla som lyckades klara tre greppövningar (Farmers Hold, Rolling Thunder och Kalles Pendel), men i och med att det var så många som ville delta så fick vi stoppa tävlingen efter 60 deltagare.

Stort tack till alla som kom och hälsade, tävlade och förgyllde den här dagen! Här kommer ett gäng bilder från tillställningen:

giantslivebonus10 giantslivebonus9   giantslivebonus6 giantslivebonus5 giantslivebonus4 giantslivebonus3 giantslivebonus2 giantslivebonus1 giantslive2015-14 giantslive2015-13 giantslive2015-11 giantslive2015-2 giantslive2015-1

Share

2 Responses so far.

  1. Björn skriver:

    Skulle vara kul att veta resultatet av tävlingen i er monter och vem som vann de olika grenarna.

Leave a Reply


*


Translate