MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
16

WAL-finalerna blir av trots allt

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Det verkar som att WAL-finalerna i Las Vegas kommer bli av trots allt. Efter det uppmärksammade beslutet att ställa in tävlingarna bara två veckor före tävlingarna så har de nu hittat en lösning, och kommer hålla finalerna på samma plats som tidigare. Tävlingarna kommer dock inte att TV-sändas, och prispengarna kommer vara kraftigt reducerade. Den som vinner en herrklass får 1000$ medan damklassens vinnare får 500$.

Såhär står det i WAL:s pressmeddelande:

“Following yesterday’s news about the cancellation of our televised 2017 Championship event, the League has the following update: WAL WILL RUN its untelevised 2017 Championships in Las Vegas. Details on venue and schedule are still to come, but here are the basics:

Event will be directed/managed by Bart Wood and Karen Bean
Venue is still TBD, and once locked, schedule will be set.
Tentative dates are still Thursday June 29 and/or Friday June 30.
We will have both Pro and Amateur divisions and the same weight classes for men and women.
Prize money: THERE WILL BE PRIZE MONEY for the pro divisions. $1,000 for each Men’s division winner, $500 for each Women’s division winner.”

Share

Leave a Reply


*


Translate