MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
12

VM i Antalya

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Dags för ett nytt mästerskap. Denna gång är det VM i Antalya, Turkiet och det är som vanligt stenhårt motstånd. Regerande mästarinnan Esra från Turkiet är med och ser väldigt stark och säker ut. Ryskan Elizaveta är i sjukt bra form. Sen är viktklassen kryddad med starka armar från Kazakstan, Ukraina och övriga länder. Mitt största mål i den här tävlingen är att vinna över slovakiskan Snezhana Babayieva som jag tidigare bara förlorat mot.

Formen för min egen del inför VM har både sina plus och minus. På plussidan är att jag kan två gånger i veckan träna med Umeås armbrytarklubb Viking kraftsport. Minus är att jag missat några träningar bland annat av att jag drog en visdomstand och av en blindtarmsinflammation (som tur var självläkte den).

Jag (Jonna) tränar inför VM med Victoria Karlsson

Jag har i alla fall ett nytt jobb som jag trivs väldigt bra på, är elevassistent på en högstadieskola i Umeå och kan leva sambolivet med Andrea. Vi har för några dagar sedan passerat 1,5 år tillsammans. Lägenheten är väldigt trivsam med sitt nära-skogen-läge och är inredd med både renhorn och kristallkrona.

Tävlingen som jag var på i USA var helt galen och förtjänar ett eget blogginlägg. Efter min datorkrasch och jag inte har tillgång med pappas dator där jag hade lösenordet in till Maxstyrka bloggen så har jag inte tagit mig in. Jag får erkänna att jag varit lite lat och autosparat lösenordet och inte förrän nu frågade om ett nytt. Men ett inlägg om WAL i USA kommer inom närmsta veckan.

Har ni inte läst Anders Axklos fredagskrönika om vårat grymma landslag i armbrytning så gör det! Vi är strax över 50 tävlande från Sverige som ska delta på årets VM. Vissa åker nu och de flesta seniorer åker liksom jag i mitten på nästa vecka.

Ett extra tack till Norrhelikopter (Arctic air AB) och Marcus Boije som hjälper mig så jag kan åka på såväl EM som VM.

Share

Leave a Reply


*


Translate