MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Veckans avsnitt är mer späckat än vanligt. MAXstyrka Radio gästas nämligen både av legenden Starkeanders (som är invald i MAXstyrkas Wall of Fame), Sveriges Starkaste Man tre år i rad, och hans sextonåriga dotter Cassandra Annergren som nyligen kom tvåa i Sveriges Starkaste Kvinna 2019 i klassen -82 kg! Vi pratar om hur strongmansporten har förändrats, att vinna över sina idoler, enorm mjölkkonsumtion, bicepsmått, sås, indragen veckopeng, att göra chins som femåring och hur en sextonårig tjej kan hantera vikter som världens starkaste män hade svårt att hantera för 20 år sedan.

Och ja, Trywall försöker i vanlig ordning att leverera fräckisar.

00:01 – Avsnittet börjar

1:38:25 – Avsnittet slutar

RSS: http://maxstyrka.libsyn.com/rss

Ladda ner avsnittet.

Share

Leave a Reply


*


Translate