MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
06

Träningsnyheter från CES 2020

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Just nu hålls världens största teknikmässa i Las Vegas, USA. En stor del av världens alla elektronikföretag är på plats för att visa upp sina kommande produkter för teknikintresserade kunder och branschfolk. Vi kommer här sammanställa produktnyheter som kan vara av intresse för oss som tränar.


Hörlurar

Jabra Elite Active 75t

Jabra har just visat upp två nya hörlurar, dels deras over-ear-lurar Elite 45h som kostar under tusenlappen, men kanske framförallt uppföljarna till deras framgångsrika Elite Active 65t. Lurarna är 22% mindre än föregångaren, tål vatten, svett och damm (IP57-klassade) och har en kraftigt utökad batteritid. De håller i 7,5 timmar innan de behöver laddas, och totalt håller de i 28 timmar med laddningsetuiet. Det är en ökning med 89% gentemot föregångaren. Under det andra kvartalet släpper Jabra något som kallas för Jabra MySound som ger användaren möjlighet att få en individuell anpassning av ljudet efter sin egen personliga ljudprofil. De släpper också Jabra MyControls vilket möjliggör att man kan lyssna på en snäcka åt gången medan den andra laddas. Lurarna har också ett ambientläge för att man ska kunna höra omgivande ljud när man är ute och springer. Färgerna som går att välja mellan är svart (Kopparsvart) och blå (Marin).

Jabra Elite Active 75t kommer ut i februari och kostar då 2199:-.


Klipsch T5 True Wireless Sport

Klipsch visade upp ett helt gäng nya lurar på CES 2020. De som drog mest blickar till sig var T10 True Wireless Smart som kan styras med hjälp av huvudrörelser, har aktiv brusreducering och samtidigt är marknadens minsta och lättaste snäckor (enligt tillverkaren). Det mest uppseendeväckande med dessa är dock priset som ligger på ca. 10.000:-. De visade också upp ett par lurar för oss som tränar i form av Klipsch T5 True Wireless Sport. Dessa är IP67-klassade, har ett ambient-läge, 8 timmars batteritid i snäckorna och trådlös laddning. Priset för dessa ligger på ca. 2500:-. De har också inlett ett samarbete med sportbilstillverkaren McLaren där de ger ut samma lurar i andra färger (orange/svart) för några hundralappar till.


Amazfit Powerbuds

Teknikföretaget Xiaomi är kanske mest kända för sina mobiltelefoner, men även de vill vara med i hörlursracet. Deras nya lurar går under namnet Amazfit Powerbuds och är träningslurar i ordets rätta bemärkelse. Lurarna håller koll på pulsen, är svett-, damm- och stänktåliga (IP55-klassade), har ett ambient-läge så att man ska kunna höra omgivande ljud, magnetiska byglar för säkrare passform, 8 timmars batteritid och snabbladdning. Det bästa av allt är att de kommer att ligga på en dryg tusenlapp när de når hyllorna.


 

Share

Leave a Reply


*


Translate