MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Hej alla starka!

Som alla är väl bekanta har vi en besvärlig säsong pga Corona (Covid-19) och därmed får vi bedriva verksamheten efter de restriktioner som gäller vid tillfällena när tävlingarna äger rum. Alltså vi kommer att köra 3 kvaltävlingar (samma datum som tidigare meddelats) och vi vet i dagsläget inte om det blir tävlingar med publik eller ”stängda” tävlingar.

I dagsläget är det även rekommendationer att man helst inte ska resa längre sträckor. Detta får man som atlet själv ta ställning till men rekommendation utgående från dagens situation är att man ex hellre åker bil än publika transportmedel.

I år kommer de tre bästa från varje kval att gå vidare till finalen (alltså ingen poängserie). Detta bidrar i en liten mån att vi kan begränsa resandet för en del atleter.

Finalen kommer att äga rum! Samma sak gäller här att i vilken form beror av omvärldsfaktorerna (det räcker inte med att restriktioner släpps i sista minuten för att det ska bli en tävling med stor publik) .

Mvh Styrgruppen Sveriges Starkaste man, Anders Johansson (Starkeanders) och Johannes Årsjö!

Kval 1 Sjöbo 27 juni

https://maxstyrka.se/2020/05/ssm-information-om-kvalet-i-sjobo/

Kval 2. Arvidsjaur 11 juli

https://maxstyrka.se/2020/05/22449/

kval 3. Älmhult 15 augusti

Info publiceras inom kort

Final Arrangör Tyngre 10/10

Share

Leave a Reply


*


Translate