MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Den årliga teknikmässan CES (Consumer Electronics Show) har just slagit upp portarna i Las Vegas. Där brukar ny teknik visas upp, och för oss träningsintresserade finns det ofta en hel del att hämta.

Jabra har där visat upp de nya träningslurarna Elite 4 Active. De här får ses som lillbrorsan till premiumlurarna Elite 7 Active (som vi tävlade ut i vår julkalender). Jabra skriver att:

“De nya hörlurarna erbjuder utmärkt ljud- och samtalskvalitet, lång batteritid och justerbara ljudfunktioner avsedda att passa olika träningsformer.”

På papperet är det inte jättemycket som skiljer mellan dessa och Elite 7 Active. Batteritiden ligger här på 7 timmar (28 timmar med laddningsfodralet) vilket är en timme kortare än hos Elite 7 Active, båda lurarna är IP57-klassade (vatten- och svettsäkra), båda har ANC, Elite 4 Active har fyra mikrofoner jämfört med Elite 7 Active som har sex mikrofoner och lurarna saknar gummibeklädnaden som storebrorsan har. Det som skiljer desto mer är priset. Elite 4 Active kostar nämligen bara 1290:- vilket är 700:- mindre än Elite 7 Active.

Elite 4 Active finns att köpa från och med idag, och finns i tre olika färger.

Vi kommer recensera Elite 4 Active så småningom, men redan nu i veckan kommer ni kunna läsa en recension på lågprislurarna Jabra Elite 3.

Share

Leave a Reply


*


Translate