MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
18

Se straffet för ett förlorat vad

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Inför Arnold Strongman Classic 2012 så publicerade MAXstyrka som vanligt en artikel om tävlingen där det stod vad man kunde förvänta sig av tävlingen och vilka som troligtvis skulle komma på pallen. Många trodde att Savickas skulle ta hem det i år igen, och en kille vid namn Markus Nanderöd gick så långt att han sa att om Savickas inte vinner så skulle han gå på ett aerobicspass om undertecknad satte emot. Självklart gick jag med på vadet.

Savickas lyckades sedermera inte vinna, och jag vann således vadet. Markus skickade tidigare i dag beviset på att han har genomfört straffet. Det blev inget aerobicspass, men väl stepup. Se när den 99 kg tunge strongmanaspiranten Markus Nanderöd gör sitt bästa för att hänga med i koreografin i stepupdebuten.

Ett stort tack för att du bjöd på dig själv och stod vid ditt ord!

Share

Leave a Reply


*


Translate