MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
16

Strongman på Eurosport torsdag och fredag!

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Jag har inte uppdaterat så flitigt det sista. Det beror till största del på att det inte finns så mycket i träningsväg att uppdatera 🙂 Jag tränar medvetet mindre nu för att låta kroppen få återhämta sig innan nästa års tävlingssäsong kommer.

Däremot så händer det mycket annat i mitt liv nu. Vi jobbar med att jag ska ta över gården vilket verkar bli redan innan årsskiftet! Så snart är jag inte dräng längre utan bonde på riktigt 😀 Jag har mycket projekt på gården jag jobbar med som tar tid, och sen ska jag hinna med att jobba heltid på brandstationen också. Så det är fullt upp!!!

Imorgon  kväll torsdag, kl. 22.00 kommer Strongman Champions League från Ungern sändas på Eurosport. Där var jag med men det gick inte så bra tyvärr. Mer info om denna tävling finns här.

fredag sänds en tävling som gick desto bättre för mig! Kl. 23.15 sänds nämligen Giants Live Nordic Championships som gick i Norge där jag var sååå nära att ta mig till WSM, en poäng ifrån… Även denna tävling sänds på Eurosport. Min tävlingsrapport härifrån finns här.

Har man inte Eurosport kan man alltid kolla live via denna länk. Missa inte dessa tävlingar 🙂

bilmark 2 yoke

Share

Leave a Reply


*


Translate