MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
02

Sändningar från sommarens tävlingar

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Några träningsveckor till har gått sen sist och allt går åt rätt håll. Jag blir starkare och bättre och förbereder mig för vårens och sommarens tävlingar!

Har inte så mycket att skryta om egentligen. Det jag är mest nöjd över nu är att oket äntligen börjar släppa och vikter över 400 kg inte längre känns så tunga. Sedan jobbar jag mycket med pressarna och jag får snart kvitto på hur jag ligger till där då jag snart ska ställa upp i årets första tävling. Mer info om det kommer 🙂

Idag körde David, Rikard, Jonas, Daniel och jag ett strongmanpass i Vaggeryd vilket gick helt ok för min del. Stock för reps på 100 och 110 kg (flåsigt), ok dubbla vändor på 375 kg och front carry med oket på 210 kg blev det. Imorgon är det markdags!

Jag har hittat 2 sändningar från sommarens tävlingar som finns på youtube: En av Ungern-tävlingarna och Norge. Håll till godo! 🙂

Share

Leave a Reply


*


Translate