MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
24

Grenarna till SSM 2011 avslöjade

Posted by MAXstyrka 1 Comment

Nu har grenarna till årets Sveriges Starkaste Man blivit officiella.

Grenarna blir:

Farmers Walk, 150 kg, 30 meter på tid
Marklyft, 300 kg för reps
Ok, 380kg,  30 meter på tid
Apollons axel, 135 kg för reps
Atlasstenar, 150 cm (140 kg, 160 kg, 170 kg, 180 kg och 200 kg)

Nästa lördag, den 1 oktober, hålls det sista kvalet till finalen i Norrköping. Den regerande mästaren och världsstjärnan Johannes Årsjö håller i tävlingen, och MAXstyrka kommer vara där och rapportera resultaten direkt. Det kommer även att komma en längre artikel om tävlingen.

De som redan har lyckats kvala in till finalen är Sebastian Davidsson, Peter Eriksson, Henrik Ottosson, Kalle Lane, Stefan “Stisse” Bergqvist och Martin Forsmark. Johannes Årsjö är också redan klar för finalen då han alltså är den regerande mästaren.

Glöm inte att ni har chans att vinna biljetter till finalen i Sveriges Starkaste Man 2011 här! Man kan också köpa biljetter på Ticnet.se.

Här är också den officiella affischen för tävlingen.


Share

One Response so far.

  1. Wan skriver:

    in an earlier comnemt, it’s fine to write an article based on one source if it’s an interview. If it is an opinion piece, all the more it is important to seek a variety of sources. If the Plate had got to talk to other important figures who provided another perspective, do you think the conclusion would have been the same? Unless Plate already has a preconceived conclusion, I think he would have a different conclusion.

Leave a Reply


*


Translate