MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
17

Julklappsguiden

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Nu är det bara en dryg vecka kvar innan jultomten knackar på, och julstressen börjar göra sig påmind på riktigt. Julklappsinköpen brukar (i alla fall för undertecknad) göras dagarna innan, eller i värsta fall på, dopparedagen, och därför kan det vara på sin plats att tipsa om bra julklappar till den träningstokige, eller till dig själv om du har varit snäll under året.


Hörlurar

Gymägare brukar ha en notoriskt dålig musiksmak, det vet vi alla som har tränat på kommersiella gym någon gång. Bra hörlurar är därför obligatoriskt för att kunna stänga ute Rix FM och fylla öronen med egna favoriter (som t.ex. MAXstyrka Radio). Riktigt bra träningslurar ska kunna tåla svett, sitta bra i öronen och såklart låta bra. Dessutom ska priset helst vara plånboksvänligt.

För den som har en begränsad budget, och inte vill börja den kriminella banan för att ha råd med helt trådlösa snäckor, är NERO-TX ett ypperligt val. De är små och lätta, har ett oöverträffad laddningsfodral och kostar blygsamma 899:-. Tänk bara på att köpa en uppsättning skumproppar för att snäckorna inte ska riskera att åka ut då de inte har några vingar.

Om ni vill ha ett par snäckor som sitter bra i öronen, som håller en hel arbetsdag och som du kan duscha med (vem vill inte lyssna på musik i duschen liksom?) är Urbanista Athens ett bra val. De kostar 1290:- och är väl värda sitt pris.

De bästa träningssnäckorna just nu är Jaybird Vista som (med lite pill i appen) låter riktigt bra, är tåliga, sitter fast i öronen och är lätta. De kostar 1899:-, vilket kanske är i överkant för många, men man får vad man betalar för i det här fallet.

Årets bästa trådlösa lurar som inte är True Wireless är NiTRO-X2 som bjuder på ett fantastiskt ljud, en grym passform och bra batteritid. De kostar 1299:-.


Gymtillbehör

Man kommer väldigt långt med en vanlig skivstång och ett gäng viktskivor, men om man vill ha en skivstång som erbjuder lite mer så kan en supra curlstång vara något att snegla på. Stången har vridbara, kullagrade handtag som möjliggör curls av alla dess slag, tricepsövningar och även dragövningar om man innehar en kabelmaskin. MacGyver skulle ha varit stolt. En skivstång till den “som redan har allt” med andra ord. Supra-stången köper ni hos Gymkompaniet och kostar 1690:-.

Något som alla styrketränande människor borde ha i sin gymbag är ett bälte, och den heliga graal bland bälten kommer från Wahlanders. Visst, de kostar en slant, men då får man också ett IPF-godkänt bälte som man får graverat (om man vill). Frugans bror (som för övrigt skapade den grymma introlåten till MAXstyrka Radio) fick ett Wahlanders-bälte förra julen, och det blev såklart väldigt uppskattat. Bältet köper ni hos Wahlanders.

Träningsutrustning behöver inte ta en massa plats under granen (eller i tomtesäcken). En gripper är en fantastisk pryl som både kan stärka nyporna och fungera som bokstopp (med en dos fantasi). Originalet lystrar till namnet Captain of Crush och kommer i en mängd olika varianter där Trainer är lagom för mellanstadieelever och #4 är tillräcklig för att förnedra greppatleter. Grippern kostar strax över 300:-.


Kläder

Alla älskar mjuka paket, det är sen gammalt. De snyggaste plaggen, muggarna och haklapparna införskaffas i vår webbshop.


 

Share

Leave a Reply


*


Translate