MAXstyrka

Allt inom kraftsport

fredagskronikan2ministrongmanskolanmini

Mera träning o kommande tävlingar

Hej

Träningen rullar på bra nu tycker, kommer inte riktigt ihåg då jag missade ett pass sist. Min armbåge/biceps har blivit bättre men är inte helt bra, vad jag än gör i vardagen så kan jag alltid känna att det inte stämmer. Ofta vid tyngre lyft och ofta då över huvudet så är det som att den bara säger ifrån, rent styrkemässigt. Även att jag vill ta i och det inte gör så ont så får jag inte ut full kraft. Hoppas just nu på att det sakta men säkert ska plana ut och bli helt bra nån gång.

Nästa tävling som är inplanerad är Europas starkaste man i England den 9 augusti. Träningen kommer om några veckor helt klart riktas in mot den, blir intressant att se vad det blir för grenar i år. Vet iallafall att första grenen kommer bli Max i mark då även Bolton, benni och Shaw kommer vara med. Förhoppningen är att kunna smaska upp 420 den dagen men det är en stor vikt!!! Direkt helgen efter Europas så är det SSM final, kanske inget man föredrar att åka på efter att krigat för livet på ett Europa mästerskap helgen innan men det är som det är!!fullt ös bara!!! Den 29 november är det giants live GP här i Norrköping!! Det kommer bli den fetaste GP tävlingen någonsin på svensk mark! Brian Shaw är redan klar och ett helt knippe andra grymma internationella atleter kommer vara på plats och kriga!! Biljett släppet kommer att ske genom Ticnet den 1 maj!!Arenen tävlingen kommer att äga rum på är nybyggda stadium arena, det finns barer, restauranger kiosker ja allt för alla. Både grabbgänget, företaget och familjen. Mer info om GP tävlingen kommer bli offentligt i samband med biljett släppet

Ha det bäst

Share

Lyftande fångat på film

Tja

Lyckades fånga lite lyftande på film för några veckor sedan som ni kan se nedan.

I över ett halvår nu har armen krånglat men nu äntligen börjar jag känna en markant skillnad. Den är inte hundra än men jag skulle vilka säga strax över 80% iallafall, hungern jag börjar känna va länge sedan jag kände! Det är många stora saker på gång i år och det ska bli sjukt kul! D är bara att hänga me, nu åker vi

Share

johannes årsjö official

Nu kan ni gå in och gilla min facebook sida Johannes Årsjö Official och följa min träning med mer frekventa uppdatateringar/ so long

Share

Lite tung mark på film med mera

Tja!!

Slänger upp lite klipp från träningen. Jag fick min inbjudan till WSM för några veckor sedan men jag tror det tyvärr lutar åt att jag kommer få stå över WSM i år. Min armbåge är lågnt ifrån bra och det har precis börjat bli lite bättre så att åka på WSM skulle till 110% betyda att jag antagligen förstör den totalt och hela året kan vara slut. Sten, loading tunga pressar med mera har jag inte kunnat köra ordentligt eller överhuvudtaget på 6 månader nu så uppladdningen har jue varit katastrofal. Att åka på en tävling som WSM och inte kunna va så bra som jag kan va, vill jag inte, har ingenting att vinna på det. Hur tråkigt som helst, men alla beslut här i livet kan inte va lätta eller roliga.

Slänger in klippet nedan

Share

Dags igen

Hallå där igen. För att uppdatera lite om vad som händer kan jag väl säga att allt jag kan träna just nu går riktigt bra. Min armbåge är fortfarande inte bra och en inflammation har spridit sig ner i biceps och bicepsfästet. Har satt kortison i armbågen utan någon större förbättring. Egentligen har jag inte så jätte ont i armbågen utan det gör visäntligt mycket ondare i biceps men jag är rätt så säker på att roten till det onda sitter i armbågen. Va och gjorde magnetröntgen på armbågen förra veckan så nu i veckan ska jag träffa en läkare som har tittat på bilderna som förhoppningsvis kan se vad det är för skada så vi kan börja behandla mer specifikt.

Har kört på riktigt bra i böj och marken, mycket yoke race ja allt som inte involverar armbåge och biceps något extremt. Har även haft mycket problem med ryggen men ibland kan något ont föra något gott med sig. Det är nästan lite pinsamt att man kommer på vissa saker efter så många år av träning som man kan tycka borde vara en självklarhet. Förut i marken har jag alltid haft bältet väldigt hårt spänt och aldrig dragit in någon luft i dragläget. För några pass sedan så hade jag så ont i ryggen så jag knappt kunde dra, då av ren slump släppte jag på bältet och drog in ordentligt med luft. jävlar vad bra det kändes. Veckan innan jag prövade detta gjorde jag en femma på 320 raw i marken och på femte reppet kunde jag känna hur magen trycktes innåt och jag blev lätt hängandes, som vanligt egentligen. Nu i fredags körde jag då med nya tekniken med mindre åtspännt bälte och mer luft i buken. Gjorde en femma på 330 raw i marken utan problem och det kändes fantastiskt bra. Rätt kul när man knäcker en nöt såhär 8år efter att man börja lyfta vikter som man oftast gjorde ett år in i träningen 2005 2006. Har väldigt höga förväntningar på marken nu till kommande sesång. En femma på 340 raw nästa vecka?, känns inte omöjligt :)

vi höres

Share

Older Entries »

Aktuellt

SSM2012arsjosten

Sveriges Starkaste Man 2014 n

Finalen i Sveriges Starkaste Man 2014 (utan viktgränser) närmar sig. Den 16 augusti är det ...

ystadstisseok

Artikel - SSM-kvalet i Ystad 2

Långt ner i Sverige, i princip så långt du kan komma, ligger ett hardcoregym som ...

valpencarpull

John Pasanen vann SSM 2014 -10

Det blev förhandsfavoriten och den regerande mästaren John Pasanen som i går återigen vann Sveriges ...

Senast upplagt

SSM2012arsjosten

Sveriges Starkaste M

Finalen i Sveriges Starkaste Man 2014 (utan viktgränser) närmar sig. ...

jonnas blogg

Turid och Stockholm

Kalvmärkningarna är nu slut för i år. Det har tagit ...

sydingsstrongmanskola

Fler blandade trick

Det är många som har sagt att de gillar de ...

ystadstisseok

Artikel - SSM-kvalet

Långt ner i Sverige, i princip så långt du kan ...

valpencarpull

John Pasanen vann SS

Det blev förhandsfavoriten och den regerande mästaren John Pasanen som ...